dromen die we al hebben gerealiseerd:  Hier is onze Portfolio

Sinds de start van Cambodian Travel Partner hebben we ons gespecialiseerd op individuele reizigers, waarbij we hun reizen afstemmen op hun specifieke reiswensen en ervoor zorgen dat hun droomvakanties ook echt zo zijn! We hebben in de afgelopen jaren voor duizenden gasten prachtige reizen samengesteld. Cambodian Travel Partner begrijpt dat elke reis anders is omdat ieder persoon andere wensen, behoeften en budgetten heeft. Wij zullen altijd nauw samenwerken met onze gasten om ervoor te zorgen dat zij de rondreis krijgen die precies voldoet aan hun wensen.

Deze expertise beperkt zich echter niet alleen tot individuen. We hebben ook een rijke geschiedenis in het uitvoeren van specifieke projecten voor verschillende organisaties en bedrijven. Elk project moet worden afgestemd op de exacte eisen van de klant. Van film- en tv-producenten die hulp nodig hebben bij scouting. Het regelen van filmvergunningen, complete logistiek tot studentenreizen van universiteiten die specifieke tours nodig hebben met betrekking tot hun studierichting. Onze contacten, ervaring en aandacht voor detail zijn altijd paraat om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

In ons portfolio vind je een aantal projecten van de afgelopen jaren die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie is het mogelijk om al je dromen waar te maken in Cambodja.  Je hoeft ons alleen maar te vertellen wat je dromen zijn!

 

 

1 Group Jeep Dirt

TV Documentaire: Mijn Missie (Nederlandse TV)

In het tv-programma Mijn Missie bezoeken VN-veteranen opnieuw de landen waar ze jaren geleden waren gestationeerd. Ze onderzoeken de impact van hun militaire missie en ervaren of en hoe er iets veranderd is in de jaren sinds hun vertrek. In een van de afleveringen staat Cambodja centraal. 

Asia Express (TV reality show)

Asia Express neemt 18 mensen mee op een epische reis die niet met geld te koop is. In 9 teams racen ze tegen elkaar door heel Azië. Het winnende team ontvangt een grote geldprijs.

https://youtu.be/PDjb6mzXIf8

Cambodian Travel Partner is de trotse partner van Wheelchairtraveller.org

Reizen in een rolstoel is best moeilijk... FOUT!

Als de juiste infrastructuur en behulpzame hulp ter plaatse zijn, kan je overal op vakantie gaan. Wij, Tobias (rolstoel) en Verena ( meelopend) hebben die ervaring al herhaaldelijk opgedaan tijdens onze reizen.

Peking Express (Televisie)

Peking Express is een internationale reality tv-show die een aantal koppels volgt terwijl ze door verschillende landen liften. Het is een beetje te vergelijken met de Amerikaanse show "The Amazing Race".

mediteren in Cambodja

Dehyana van Anchoring the light brengt al 7 jaar elk jaar een groep toegewijde meditatieliefhebbers voor een retraite naar Cambodja. We organiseren alle sightseeing activiteiten voor de groep, evenals vergunningen voor vroege toegang tot de tempels, zodat ze kunnen mediteren voordat de massa's toeristen arriveren.

Lotos Jeep Rallye 2013 - 2020

Lotos Rallye is a 14-day jeep tour across Cambodia we organized with Namipenda (first year) and GF MediaMarketing. 20 people took part in the Rallye, divided up into 10 jeeps.

Studiereizen

Westmont College USA maakt regelmatig gebruik van onze diensten voor hun reizen naar Cambodja. Bijna elk jaar komt een groep van 30 studenten naar Cambodja om de mensenhandel in de Zuidoost-Aziatische regio te bestuderen.

Skoda Duitsland

Met de hulp van Skoda Duitsland en GF MediaMarketing, organiseerden we een promotietour voor Skoda Yeti (4WD) in Cambodja. Onze inbreng in de tour varieerde van het vinden van de beste plekken voor de opnames en het regelen van de filmvergunningen tot het regelen van accommodatie en maaltijden.

Seminar Conferentie

In samenwerking met Bridge Event Organizer hebben we Manulife, een Canadese verzekeringsmaatschappij, geholpen bij de organisatie van een conferentie in Siem Reap in Zuidoost Azië. Aan de conferentie namen 300 mensen uit 6 verschillende landen deel.

Classic Car Events – Cambodja/ Vietnam 2019

In 2019 organiseerden we een fantastische self-drive jeep tour voor Classic Car Events uit Zwitserland. Deze once in a lifetime trip door Cambodja en Vietnam voerde langs historische bezienswaardigheden, schitterende landschappen en prachtige cultuur van beide landen.

Kumho Banden (Duitsland)

GF Media Marketing vroeg ons of wij voor hun partner Kumho een speciale dagtour in Cambodja konden verzorgen. Kumho is een Koreaanse bandenfabrikant en de Duitse importeur wilde hun gasten graag iets anders bieden.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions