Lily Foundation

Wij geven graag

Wij geloven dat toerisme soms tegelijkertijd creëert en ook kan vernietigen. In verschillende delen van de wereld heeft iedereen wel eens de aantasting van een cultuur gezien. Op sommige plaatsen zagen we grote hotels gebouwd worden waar ooit kleine bamboehutjes stonden. We voelen ons verantwoordelijk voor wat we meebrengen. We voelen de behoefte dat wanneer we groeien, we willen dat anderen met ons meegroeien. Dit is hoe het begon.

Sinds ik in de toeristenindustrie werk, heb ik het altijd belangrijk gevonden om mensen een speciaal geschenk te geven. Ik dacht dat als mensen Angkor Wat wilden bezoeken ze terecht konden bij vele andere tourbureaus die hetzelfde werk doen, dezelfde weg naar hetzelfde doel. Ik wil  juist dat extra mee geven, niet alleen een reisje verkopen maar juist passie er in aan te brengen.

Al vele jaren helpen we lokale organisaties op allerlei verschillende manieren. Of het nu ging om het helpen en inzamelen van geld voor een weeshuis, het plaatsen van vrijwilligers om Engelse les te geven aan studenten die dat nooit zouden kunnen betalen, of het helpen van de plaatselijke bevolking met allerlei kleine problemen.
Wanneer wij iets organiseren dan willen we altijd de  lokale gemeenschap er op de een of andere manier er bij  te betrekken. We zullen altijd een klein bedrag doneren, om het levensonderhoud van die mensen te verbeteren.
In de loop der jaren hebben we veel kinderen zien opgroeien tot succesvolle mensen in de samenleving.


Wij vinden het fijn om te geven wat anderen hebben afgenomen.


Hartelijk dank aan alle donateurs die mijn land helpen te ondersteunen.


Lily Lim

Link naar de facebook pagina: https://www.facebook.com/lily.foundation.cambodia/

Link naar de website: http://lily.foundation/

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions