Westmont College

Het is een positieve ervaring dat studenten uit de westerse wereld naar Cambodja komen om met eigen ogen te zien wat er leeft. Bovendien blijft deze levenservaring meer in hun geheugen gegrift dan in de schoolboeken. Een studiereis is dan ook van groot belang voor alle studenten van over de hele wereld.


Westmont College USA maakt regelmatig gebruik van onze diensten voor hun reizen naar Cambodja. Bijna elk jaar komt een groep van 30 studenten naar Cambodja om de mensenhandel in de Zuidoost-Aziatische regio te bestuderen. De reizen die wij voor hen samenstellen omvatten zowel het bezoek van sites die gerelateerd zijn aan hun studiegebied als sightseeing activiteiten.

Tijdens hun reis door Cambodja hebben we verschillende organisaties bezocht, zodat de studenten een beter indruk konden krijgen van wat er in het praktijkveld allemaal afspeelt. Met andere woorden, dit sluit heel goed aan bij het onderwijs dat zij volgen. Natuurlijk is er ook tijd om het land te verkennen en bezochten we  o.a. Angkor Wat.

Universiteit van Leuven

We organiseerden ook een reis door Cambodja voor de  universiteit van Leuven. De reis omvatte een bezoek aan lagere en middelbare scholen, universiteiten, weeshuizen en onderwijscentra in Battambang, Siem Reap, en Phnom Penh. We regelden alles, van accommodatie en vervoer tot schoolbezoeken en presentaties. In 2013 organiseerden we eenzelfde soort tour voor hen in Vietnam.

Internationale school van Dubai

We organiseerden een 5-daagse hands-on tour voor internationale studenten uit Dubai. Om een positieve bijdrage te leveren aan het drijvende dorp Kampong Khleang, hebben we een week lang met de studenten een school opgeknapt. Eerst werd het gebouw van binnen en buiten schoongemaakt en werden de muren gestuct. Daarna werden de muren van de school geschilderd. Het resultaat was geweldig en het gaf de internationale studenten een zeer dankbaar gevoel. De school ziet er weer fris uit en de jonge Cambodjaanse studenten en hun leraar kunnen weer trots zijn op hun school.

Studiereizen is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in ons portfolio.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions