Classic Car Events Cambodja/Vietnam 2019

In 2019 organiseerden wij een fantastische self-drive jeep tour voor Classic Car Events uit Zwitserland. Deze once in a lifetime reis door Cambodja en Vietnam voerde langs historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen en bijzondere cultuur van beide landen.


Dit fantastische project is ontstaan toen een paar leden van de Classic Car Events in 2014 een 14-daagse jeeptour door Cambodja maakten. Ze hielden zo van het land en de mensen dat ze besloten om terug te komen naar Cambodja; er was nog zoveel meer dat ze wilden zien. Onze opdracht was om nog meer avontuur in een reis toe te voegen, dus besloten we om Cambodja te combineren met Vietnam. Waarom niet twee geweldige landen ervaren in plaats van slechts één?

Van Siem Reap reisden we oostwaarts naar de machtige Mekong, door Mondulkiri en staken de grens over naar Vietnam.  De tocht eindigde in de prachtige kuststad Da Nang via de historische, wereldberoemde Hoh Chi Minh Trail. Alle 24 leden van Classic Car Events die aan deze tour deelnamen, vertrokken met herinneringen die hen een leven lang zullen bijblijven.


Enkele maanden na deze tour ontvingen wij van de voorzitter van CCE een fotoboek met prachtige foto's van deze tour met daarbij de volgende brief van waardering.

Met dit fotoboek willen wij jullie beiden nogmaals heel hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de zeer persoonlijke en warme gastvrijheid en verzorging op onze onvergetelijke jeeprally in Cambodja en Vietnam in november en december 2019. Jullie hartelijke vriendelijkheid is gewoonweg uniek. In naam van alle CCE deelnemers. Zwitserland

Classic Car Event - Cambodja/Vietnam 2019 is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions