Met de hulp van Skoda Duitsland en GF MediaMarketing, organiseerden we een promotietour voor de Skoda Yeti (4WD) in Cambodja. Onze bijdrage aan de tour varieerde van het vinden van de beste locaties voor de opnames en het regelen van de filmvergunningen tot het regelen van accommodatie en maaltijden. De tour was te zien in Auto bild, het populairste autotijdschrift in Duitsland, en ook in PS- das Automagazine, een tv-programma dat wordt uitgezonden op de Duitse zender NTV.

We also participated in the production of GRIP-das Motormagazine- to the jungle, a program broadcasted on German TV channel RTL2. The program features popular German actor Axel Stein and GRIP host Matthias Malmedie, who both drive a Skoda Yeti through the wildest and most extreme roads in Cambodia.

We hebben ook deelgenomen aan de productie van GRIP-das Motormagazine, een programma dat wordt uitgezonden op de Duitse televisiezender RTL2. In het programma zijn de populaire Duitse acteur Axel Stein en GRIP-presentator Matthias Malmedie te zien, die beiden in een Skoda Yeti door de ruigste en meest extreme wegen van Cambodja rijden.


GRIP-presentator Matthias Malmedie en acteur Axel Stein reizen naar Cambodja en beginnen aan een spannende expeditie in de Skoda Yeti. Hun reis voert hen dwars door het land. Achter het stuur van de Tsjechische SUV moeten ze hun vaardigheden in verschillende disciplines bewijzen. De uitdaging begint in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh, waar de twee eerst een rijexamen moeten afleggen. Daarna rijden ze via Kampong Thom naar Siem Reap. Op de route van 500 kilometer kunnen Matthias en Axel ook heel wat uitdagingen met benzinemotoren verwachten. Bijvoorbeeld in een bootrace of een off-road uitdaging waarbij vaardigheid, snelheid en kennis worden getest.


Skoda Germany is slechts één van de vele activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in ons portfolio.

 

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions