Kumho Banden Duitsland

GF Media Marketing vroeg ons of wij voor hun partner Kumho Tyres Germany een speciale dagtour in Cambodja konden verzorgen. Kumho is een Koreaanse bandenfabrikant en de Duitse importeur wilde hun gasten eens iets anders bieden.

Zeker, dat kunnen wij! We zijn een dag met ze op pad geweest naar Koulen Mountain. Dit is een uitgelezen locatie om te laten zien wat deze banden kunnen. Natuurlijk monteren op alle jeeps, Kumho AT banden.

Een van de genodigde was een verslaggever van AutoBild Allrad en daarna is er in januari 2012 een artikel gepubliceerd in de grootste Duitse autobladen.

Hieronder is een deel van het artikel gepubliceerd in Autobild Allrad in januari 2012. Geschreven door P. Ludwig.

Op een zeker moment, zijn we dan alleen op de weg. Geen andere auto te bekennen, zelfs geen motorfiets. De asfaltweg is als een modderig pad door de jungle. Het gaat bergop, motor en automatische versnellingsbak gieren angstig om ons heen.  De hevige regens van de laatste dagen, die sommige delen van het land en ook een heel kwart van Siem Reap hebben geteisterd, betekenen definitief het einde van de reis voor alle andere voertuigen op dergelijke wegen. We kunnen de route alleen afleggen omdat Andre zijn drie jeeps heeft uitgerust met gloednieuwe Kumho MT-banden. De dikke banden rijden probleemloos door de zware modder en brengen ons langzaam maar zeker naar het eindpunt van de etappe van vandaag. De tempel met de liggende buddha. Normaal wordt deze ook door toeristen bezocht. Prachtig uitzicht en het is er aangenaam koel.  De kinderen van de plaatselijke families staan ons al op te wachten, ze zijn erg blij met ons bezoek. Eindelijk gebeurt er hier weer wat, zeggen ze. Al dagenlang komen er geen toeristen meer.

Kumho Banden (Duitsland) is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions