Dehyana van Anchoring the light brengt al 7 jaar elk jaar een groep meditatie liefhebbers voor een meditatie retraite naar Cambodja. We organiseren alle sightseeing activiteiten voor de groep, evenals vergunningen voor vroege toegang tot de tempels, zodat ze kunnen mediteren voordat de massa's toeristen arriveren. In 2012 organiseerden we ook een memorabele zonsopgang meditatie bij Preah Vihear, een prachtig tempelcomplex tegen de grens met Thailand.

Anchoring the light.

Hier een kleine impressie van de nieuwjaarsretraite van 2019..

De overgang maken van angst naar liefde in de verloren stad Angkor

Stel je voor dat je mediteert onder een met sterren bezaaide hemel in de oude tempel van Angkor Wat. Visualiseer jezelf terwijl je het licht verankert van alles wat God is in een privé omgeving samen met andere gelijkgestemde broeders en zusters. Voel de energie van de ouden die je omringt - je hart is gevuld met liefde die aanvaardt dat ook jij een belangrijk deel bent van Gods plan!

De volgende in de reeks...het is midden in de nacht, je bent in stilte, in het wit gekleed, je aan het voorbereiden op BreathWorks....nu, voel het gewicht van je lichaam dat op moeder aarde ligt. Je bent diep in de jungle en voor je bevinden zich eeuwenoude tempelruïnes!
 

Ben je klaar voor de helende ervaring van je leven?

Deze aankomende Nieuwjaars Retraite zal je gegarandeerd in een frequentie van onvoorwaardelijke liefde brengen! En er is geen betere manier om goed uitgelijnd de drempel van 2019 over te stappen! Elke dag belooft een avontuur te worden! Niet alleen zul je leren hoe je de overgang van angst naar liefde kunt maken door deel te nemen aan mini-workshops, je zult ook meer over jezelf leren met ieder uitdagend avontuur op de weg. Tempels, jeeps, boten, wandeltochten en nog veel meer staat je te wachten.

Ben je klaar om de overstap te maken? Ga met ons mee voor deze levensverrijkende ervaring en ontdek een hele nieuwe wereld in de Verloren Stad van Angkor Wat!

Mediteren in Cambodja is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze gasten hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions