Een unieke selfdrive jeeptour door Cambodja

Deze unieke selfdrive join in jeep tour is een 14-daagse jeep tour door Cambodja. We organiseerden deze tour samen met Namipenda (eerste jaar) en GF MediaMarketing. 20 mensen namen deel aan de Rallye, verdeeld over 10 jeeps. Een eerste auto, een volgauto en een team van monteurs waren ook aanwezig. Voor het geval dat er iets onderweg gebeurt. Naast de jeeps en ondersteuning, regelden we ook accommodatie, maaltijden, roadbooks, en de prijsuitreiking aan het einde van de trip.

Sinds de start van deze Rallye in 2013, hebben we er elk jaar naar gestreefd om elke Lotos Rallye te vernieuwen en te verbeteren. Het mooiste is om de meest interessante route te creëren voor onze oldtimer-liefhebbers. We blijven op zoek gaan naar nieuwe en spannende routes, unieke en geschikte accommodaties, heerlijke restaurants en spannende avonturen voor onze gasten samen te stellen. Voor onze Lotos Rallye 2021 hebben we een tandje bijgezet. Wat volgens ons de beste Lotos Rallye Jeep Tour ooit gaat worden. Nieuwe wegen zijn geopend, interessante nieuwe locaties zijn toegevoegd en charmante nieuwe hotels zijn opgenomen in het programma. Als je nog nooit in Cambodja bent geweest dan zal deze tour de meest boeiende manier zijn om dit verbazingwekkend bijzondere land te ervaren. En voor onze gasten die al eerder met ons op reis zijn geweest zal het een compleet nieuw avontuur worden. Zij zullen tijdens deze tour een fascinerende, nieuwe kant van Cambodja ontdekken.

 

Sinds 2013.......Lotos Rallye

De LOTOS-RALLYE is niet ontworpen om snel te rijden, maar staat in het teken van het ervaren van het prachtige landschap van Cambodja. Vol met culturele en historische gebouwen, en verrassend vriendelijke mensen. Uitstapjes naar tempels, lokale markten en andere speciale bezienswaardigheden zijn allemaal inbegrepen in deze prachtige reis. Deze Rallye is speciaal ontworpen dat elke dag van de tour u meeneemt op minder bereisde paden, waardoor u een echt unieke en onvergetelijke jeep reiservaring beleeft.


Het was voor ons een groot genoegen om deze Lotos Jeep Rallye van 2013 tot 2020 te organiseren. We hopen zeker nog vele jaren deze originele jeeptour door Cambodja te mogen blijven organiseren.

Samenvattend. Deze 14 daagse jeep tour is alles wat je zoekt om een land in al zijn facetten te ontdekken. Je gaat bijvoorbeeld van de gebaande paden af, je reist naar gebieden waar geen toeristen komen, je rijdt in een vintage jeep. En bovenal reis je in een kleine groep met mensen die een passie hebben voor oldtimers.


De Lotos Jeep Rallye is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions