Cambodian Travel Partner is er trots op partner te zijn van Wheelchairtraveller.org


Reizen in een rolstoel is best moeilijk... FOUT!

Reizen met een rolstoel is echter wel mogelijk.

Als de juiste infrastructuur en behulpzame hulp ter plaatse zijn, kan je overal op vakantie gaan. Wij, Tobias (rolstoel) en Verena ( meelopend) hebben die ervaring al herhaaldelijk opgedaan tijdens onze reizen.

Vooral in ontwikkelingslanden en groeimarkten hebben we geleerd dat de mensen ten eerste uiterst gastvrij, ten tweede behulpzaam en ten derde zeer open zijn. Bovenal zijn ze zeer flexibel om ons bij te staan bij kleinere of grotere obstakels.


Deze touroperators zijn getest door ons team van www.reisenmitrollstuhl.de. We kunnen ze ten zeerste aanbevelen voor hun service, prijs en hun behandeling van gehandicapte reizigers:


Touroperators voor Cambodja:

- Cambodian Travel Partner

 

Verena en Tobias

Verena en Tobias reisden  in 2014 een week met Cambodian Travel Partner van Siem Reap naar Kracheh. Daarna naar Ratanakiri in het noorden van Cambodja en vandaar naar Phnom Penh. Hoewel er maar weinig rolstoeltoegankelijke accommodaties in Cambodja zijn, was het goed te doen. De twee eigenaren, Lily (een Cambodjaanse) en Andre (een Nederlander die al meer dan 10 jaar in Cambodja woont) hebben hun best gedaan om geschikte accommodaties te vinden. Daarnaast hielpen ze ons ook met vervoer.


Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding en de prettige benadering werden we ook overtuigd door hun duurzame economische en sociale betrokkenheid in de regio. Zoals je kunt zien bij de Lily Foundation. Lily en Andre bieden u een passende rondreis aan - door een van de mooiste landen van Zuidoost-Azië.

Meer informatie over Verena en Tobias kun je hier vinden: www.wheelchairtraveller.org

Er zijn meer mogelijkheden dan je zou denken om met een rolstoel te reizen in Cambodja. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en laten je Cambodja zien, ook als je in een rolstoel zit.

Samenvattend.

Het is heel goed mogelijk om in Cambodja rond te reizen met een rolstoel. Er zullen een paar beperkingen zijn maar het is heel goed mogelijk om het land goed te verkennen.


Reizen met een rolstoel is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze klanten hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions