Asia Express neemt 18 mensen mee op een epische reis die niet met geld te koop is. In 9 teams racen ze tegen elkaar door heel Azië. Het winnende team ontvangt een grote geldprijs. Deze reality show is gebaseerd op Peking Express. Het concept is van hetzelfde bedrijf. De eerste aflevering van Peking Express was in 2004. Sindsdien is het in verschillende landen uitgezonden. Bijvoorbeeld in Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Asia Express is opgenomen voor o.a. de volgende landen, Mexico, Polen, Columbia, Roemenië en nog een paar meer.

 

Met een reisbudget van slechts één dollar per dag moeten de teams liftend racen en de plaatselijke bevolking overhalen om hen een slaapplaats en zelfs gratis eten te geven. De deelnemers moeten vertrouwen op hun verstand, talent en sociale vaardigheden om de vele uitdagingen het hoofd te bieden. Een meedogenloze race in een exotische, onbekende omgeving, een onbarmhartig klimaat en uitdagende wedstrijduitdagingen.
Cambodian Travel Partner is al jaren partner van Eccholine ( de lijnproducent van Asia Express). Daarnaast regelen wij alle filmvergunningen (Angkor, provincies, steden), helpen met grensovergang ( officiële documenten), hotels, transport, vertalers, LPA (local production assistant), games, filmlocatie, scouting, enzovoorts.


2015:
Colombia: Caracol TV

Mexico: TV Azteca


2016:
Polen: TVN


Asia Express (TV Reality Show) is slechts een van de vele activiteiten die wij voor onze klanten hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in onze portfolio.

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions