Reality TV show - Peking Express Televisie

Werken voor een TV productie bedrijf vereist veel energie, toewijding maar bovenal doorzettingsvermogen. Met andere woorden, alles moet op zijn plaats vallen binnen een bepaald tijdsbestek. In deze paragraaf onze samenwerking met Eccholine/Kanakna.

Peking Express is een internationale reality tv-show die een aantal koppels volgt terwijl ze door verschillende landen liften. Het lijkt enigszins op de Amerikaanse show "The Amazing Race".

Peking Express neemt 18 mensen mee op een epische reis die met geld niet te koop is. In 9 teams racen ze tegen elkaar dwars door Azië. Het winnende team incasseert tenslotte een grote geldprijs. De eerste aflevering van Peking Express was in 2004. Sindsdien is het in verschillende landen uitgezonden. Bijvoorbeeld in Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Asia Express is opgenomen voor Mexico, Polen, Columbia, Roemenië en nog een paar landen. 

Wat we gerealiseerd hebben.

Het doel van de show is te laten zien hoe verschillende koppels omgaan met de uitdagingen en valkuilen van een langeafstandslift naar een onbekende stad. Samen met alle moeilijkheden die gepaard gaan zoals het proberen te communiceren in een taal die ze niet begrijpen. Er word spanning toegevoegd door koppels op te nemen die "in het echte leven" uit elkaar waren, maar die bereid zijn om samen te werken om de race te winnen.

We werken nu al enkele jaren samen met de Belgische productiemaatschappij van Peking Express, Kanakna. Wij zijn hun partner om alle voorbereidende activiteiten in Cambodja te regelen. Wij regelen bijvoorbeeld de filmvergunningen, accommodatie, vertalers, vervoer, speellocatie en maaltijden.

Elke keer als Kanakna een nieuwe versie van de show in Cambodja plant, is Lily de officiële "countryfixer": de persoon die verantwoordelijk is voor advies en issue-management in Cambodja. Tot nu toe hebben we gewerkt voor de Nederlandse, Belgische, Franse, Spaanse en Italiaanse versies van Peking Express.


Peking Express Televisie is slechts één van de vele activiteiten die wij voor onze klanten hebben gedaan. Klik hier om terug te gaan naar de lijst in ons portfolio.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions