Verjaardagsbrief

Ondanks de moeilijke tijden waarin we ons allemaal bevinden, heeft Cambodian Travel Partner dit jaar iets bijzonders te vieren. Op 1 mei 2020 vieren we ons 10 jarig jubileum en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Ondanks het feit dat de huidige omstandigheden Cambodja, en haar toeristische industrie, plat hebben gelegd. Hieronder kunt u onze oprechte jubileumbrief lezen. Deze verschrikkelijke Covid-19 heeft de hele wereld tot stilstand gebracht. Helaas weet niemand wanneer deze weer met dezelfde vreugde en energie zal gaan draaien als voorheen. Hier bij CTP hebben we echter veel meegemaakt in de afgelopen 10 jaar en we hebben er alle vertrouwen in dat we beter en sterker uit deze crisis zullen komen. Op een bijzonder moment als deze vinden wij het de moeite waard om terug te kijken op de reis die we hebben afgelegd. Sinds onze eerste stappen in de reiswereld in 2003, hebben we veel uiteenlopende tours georganiseerd voor een breed scala aan gasten en klanten. In mei 2010 zijn we begonnen vanuit het eenvoudige huiskamer, maar toch groeiden we snel naar een officieel kantoor binnen een jaar. We hadden een klein kantoor aan de rand van Phsar Kandal, Siem Reap. Na nog een paar keer verhuizen, hebben we in 2017 ons eigen kantoor gebouwd, midden tussen de rijstvelden. Er is veel groen,  we hebben ons eigen watersysteem en elektriciteitsvoorziening via zonnepanelen. Een speciaal gebouwde kantoorruimte, waardoor we onze bedrijfscapaciteit en service nog verder kunnen verbeteren.

We hebben de afgelopen jaren voor duizenden gasten prachtige reizen samengesteld. Enorm trots op onze staat van dienst in het vervullen van specifieke projecten voor diverse organisaties en bedrijven. Met behoud van ons ethos dat elke reis moet worden afgestemd op de exacte wensen van de klant. Van film- en tv-producenten die hulp nodig hebben bij scouting, filmvergunningen en het regelen van logistiek tot studentenreizen van universiteiten die specifieke tours nodig hebben met betrekking tot hun studierichting, onze contacten, ervaring en aandacht voor detail zijn altijd voorhanden om alles op rolletjes te laten verlopen.

Natuurlijk zou dit succes niet mogelijk zijn geweest zonder alle fantastische gasten die we in de loop der jaren hebben gehad. We hebben onze gasten altijd beschouwd als deel van de CTP-familie, in plaats van slechts als een nummer. We voelen ons echt bevoorrecht dat zo veel van onze klanten goede vrienden zijn geworden. Ze onderhouden nog steeds regelmatig contact met ons en komen vaak terug om meer te ervaren van wat dit prachtige land te bieden heeft. Zonder zulke geweldige gasten in de afgelopen 17 jaar, zouden we niet zijn waar we nu zijn.

We zijn ons er ook altijd van bewust dat we zonder goed personeel niet zouden zijn waar we nu zijn. Daarom willen we ook iedereen die deel uitmaakt van ons fantastische team bedanken. Zij hebben allemaal bijgedragen aan dit succes door de jaren heen. Van boekhouders tot gidsen en van chauffeurs tot touroperators. Iedereen in het team heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan dit succes.

Helaas hebben we geen kristallen bol om te zien hoe de toekomst eruit zal zien. We weten niet wanneer alles weer normaal zal worden. Desondanks zitten we niet stil in deze bizarre tijd, en geloven we sterk dat we vooruit moeten blijven gaan om te slagen. We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe website, het updaten van onze tours en het ontwikkelen van nieuwe ervaringen in Cambodja, zodat wanneer de wereld weer normaal is, en de toerist terugkeert naar dit prachtige land, CTP er klaar voor zal zijn.

Namens het hele Cambodian Travel Partner team proosten we op ons 10 jarig bestaan. We kijken uit naar de toekomst, en wensen al onze gasten, uit het verleden, heden en in de  toekomst, het allerbeste.

Andre en Lily

Als je deze Verjaardagsbrief blog leuk vond en je wilt meer van onze blogs lezen klik dan hier.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions