Het teruggaan naar de oorsprong van rumtradities. Samai-rum is ontstaan uit de passie van Venezolaanse oprichters, als eerbetoon aan eeuwenoude rumtradities en tonen de rijkdom van Cambodja. Door de kunst van distillatie, rijping en blending te beheersen, creëerden ze met de hand vervaardigde rums met hoogwaardige, unieke en lokaal geteelde ingrediënten - waardoor ze zich begaven in de wereld van het distilleren van premium Aziatische dranken. Samai-rum is tot in perfectie geblend en vol karakter. Maak je klaar om een zeer expressief en aromatisch profiel te ervaren bij elke slok. Bekend om de rijkdom van zijn natuurlijke hulpbronnen, heeft Cambodja een overvloed aan eersteklas suikerriet; perfect om de dikke karamel melasse te produceren die de basis vormt van al onze Samai-rums. Toch had niemand deze mogelijkheden verkend. Door de Latijnse tradities van rumproductie terug te brengen naar zijn Aziatische wortels, begonnen onze oprichters en team hun missie om vanuit het niets de eerste premium rumdistilleerderij en -merk van Cambodja te creëren. Door een team van gepassioneerde experts samen te stellen, voegde mevrouw Moang Darachampich, de eerste rum-master-distilleerder van het koninkrijk, zich bij het avontuur om de exquise rums te creëren die je vandaag de dag kent.
Samai donderdagavonden: Elke donderdagavond opent Samai Distillery zijn deuren als bar. Kom ontdekken en leren over ons productieproces, proef onze verschillende rums en onze originele Samai rumcocktails!
OPENINGSTIJDEN: Elke donderdagavond van 18.00 tot 23.30 uur.