Over ons

Dit is wat je over ons wilt weten:

Bij Cambodian Travel Partner zijn we er trots op dat we een moderne, flexibele reisorganisatie zijn. Wij bieden voor groepen en individuen op maat gemaakte reispakketten aan naar dit magische land. Daarnaast zijn we een energieke, klantgerichte organisatie, met jarenlange ervaring in het organiseren van unieke en onvergetelijke rondreizen door Cambodja.

Het hart van de organisatie wordt gevormd door Lily en André. Lily is geboren en getogen in Cambodja. André woont en werkt sinds 2003 in de reisindustrie in Cambodja. In deze tijd heeft Cambodja zich opengesteld als een nieuwe toerististen bestemming. De moeilijkheden van het verleden achter zich gelaten, is het nu een werkelijk unieke avontuurlijke bestemming geworden.

We weten dat Cambodja veel meer te bieden heeft dan alleen spectaculaire tempels en een bewogen verleden. Bovendien heet de vriendelijke bevolking je van harte welkom in hun land. Cambodja biedt bijvoorbeeld ongerepte bossen, wilde jungles en een relax tropische eilanden, maar ook de pracht en praal van de Angkoriaanse tempels. Ons doel is om u te inspireren met een keuze van afwisseling. We willen je alle facetten te laten zien van wat met recht " Het Koninkrijk van Wonderen" is.

 

About us Cambodian Travel Partner

Expert in 100% op maat reizen

Wij stellen onze gast altijd centraal. Zo alleen kunnen we een reisprogramma  creëren die je dromen kunnen omzetten in werkelijkheid. Wij kunnen reizen op maat maken naar je specifieke wensen, gecombineerd met het niveau van comfort en tempo dat je zelf bepaalt. Onze flexibiliteit is ontworpen om de ultieme vrijheid te geven om met ons een vakantie te creëren die voldoet aan al je dromen en verwachtingen. Met andere woorden. Deze reis zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven.

about us

Expert in verantwoord reizen

Cambodian Travel Partner is zeer betrokken om een goede bijdrage te leveren aan duurzaam en verantwoord toerisme. Wij geloven dat een ontwikkelingsland als Cambodja, reisbureaus nodig heeft die het goede voorbeeld geven. Daarom streven we ernaar om reizen te creëren die ten goede komen aan de lokale gemeenschappen en ook het milieu. Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich dan ook uit tot onze leveranciers en partners. We streven ernaar om alleen te werken met mensen die onze duurzame ethos delen.

Een goed voorbeeld van ons streven naar verantwoord en duurzaam toerisme is onze  partnerschap  met een lokale onderneming, Panha Sabay, die plastic flesjes inzamelt en er educatief en leuk speelgoed van maakt voor lokale kinderen. Wij collecteren plastic flesjes en geven dit aan het project om het te recycleren tot speelgoed.

Cambodian Travel Partner werkt ook samen met Naga Earth, die bio-diesel levert voor onze jeeps. Onze ecologische voetafdruk wordt hierdoor kleiner. Ook zijn we actieve partner aan het "Refill not Landfill" project dat werkt aan de vermindering van plastic waterflessen. Wij hebben het gebruik van herbruikbare, roestvrijstalen waterflessen geïntroduceerd voor al onze tours. Ook moedigen we al onze klanten aan om samen met ons te werken aan een duurzamere toekomst. Maar niet alleen voor Cambodja, maar overal ter wereld.

Sinds de oprichting van Kingdom Fight Gym is Cambodian Travel Partner dan ook trots om de officiële partner te zijn. KFG brengt Kun Khmer terug, een oude vechtsport uit het Khmer-rijk. Kun Khmer heeft dezelfde wortels als Muay Thai uit Thailand, Muay Lao uit Laos en Lethwei uit Myanmar. KFG steunt kansarme Cambodjaanse jongeren met gratis training, onderwijs, voeding en huisvesting.

Maak kennis met ons team


About us Andre
About us Lily
  • Cambodian Travel Partner is een reisorganisatie met volledige licentie en geregistreerd bij het Ministerie van Toerisme: Licentienummer 191/10

  • Cambodian Travel Partner is een actief lid van CATA, Cambodia Association of Travel Agents: Lidmaatschapsnummer 186.

Wij zijn je graag van dienst

Of je nu een vraag hebt over een van onze voorbeeldtours, meer informatie wilt over andere bestemmingen, of totaal iets anders, ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Klik hier.

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions