de machtige mekong

Mighty Mekong Stung Treng

De machtige Mekong is een grensoverschrijdende rivier die zich een weg baant door een groot deel van Zuidoost-Azië. Met ongeveer 4.350 km is het de twaalfde langste rivier ter wereld en de zevende langste in Azië. Daarom is het een must see voor bezoekers die naar Cambodja komen.

Een prachtige zonsondergang cruise met Kanika Boat Tours geeft je een prachtige introductie tot deze prachtige waterweg. Terwijl je wegvaart van de rivieroever en de Mekong in vaart, kun je het lokale leven ervaren. Slechts op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad, voordat je de zon ziet ondergaan op de skyline van Phnom Penh. Ondertussen kun je genieten van een cocktail en, als je dat wilt, van een diner.

Mighty Mekong Sopheakmit waterfall

Voor degenen die meer tijd willen besteden aan het verkennen van deze prachtige waterweg zijn er luxe cruises beschikbaar. Je kunt langere afstanden afleggen om de rust van het leven aan de rivier te ontdekken in het comfort van een prachtig ontworpen rivierboot.

Het is ook mogelijk om een hut te boeken en je luxe cruise verder op de Mekong te maken. De boot navigeert door zijn kronkelingen en observeert het lokale leven langs de rivier helemaal tot in Vietnam en de vibrerende stad Saigon.

Mighy Mekong breakfast island

Sommige van de noordelijke gebieden van Cambodja zijn zeker het best te ervaren vanaf de Mekong. Van de prachtige, uiterst zeldzame rivierdolfijnen in Kratie, tot adembenemende watervallen aan de grens met Laos. De Mekong biedt de ultieme snelweg. Wij kunnen ook een boottocht voor u regelen naar een afgelegen zandeiland midden in de Mekong voor het ontbijt. Zo kunt u onder de parasols zitten en genieten van het idyllische tafereel van het rivierleven dat aan u voorbijtrekt. De avonturiers onder u kunnen er met een kajak op uit trekken voor uw eigen persoonlijke Machtige Mekong avontuur

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een voorbeeld reis in het thema: "de machtige mekong" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "de machtige mekong" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

 

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions