Heerlijk ontspannen

Just relax meditation

In deze zin wordt ONTSPANNEN met hoofdletters geschreven. HEERLIJK ONTSPANNEN.

Cambodja is inderdaad "Het Koninkrijk der Wonderen". Maar na het ontdekken van de tempels of het deelnemen aan een van de andere spannende activiteiten en tours die worden aangeboden, is het altijd belangrijk om wat tijd te vinden om te ontspannen.

Dit kan zijn aan het zwembad van je hotel, variërend van sfeervolle 3 sterren accommodaties tot zeer luxe hotels met prachtige zwembaden. Is je budget niet toereikend voor zo’n luxueus verblijf dan kun je daar vaak toch terecht voor een dagje zwembad tegen een kleine vergoeding.

Bijvoorbeeld, van wandelen langs het strand en de zon zien ondergaan, zonnebaden op het paradijselijk witte zandstranden, tot zwemmen in het kristalheldere water. Het belangrijkste is dat deze fantastische belevenis laat zien dat Cambodja echt alles heeft!

Just relax massage

Voel je je moe of pijnlijk na alle inspanningen? Trakteer jezelf dan op een rustgevende massage in een van de hotels of privé spa's. Of je nu kiest voor een volledige lichaamsbehandeling, hot stone massage of een ontspannende voetmassage, je zult je zeker als herboren voelen. Voor de echte ervaring is de Khmer massage aan te raden maar de ontspanning volgt pas achteraf als uw lichaam flink onderhanden is genomen door de ervaren masseuses.

Op verschillende plaatsen in het land zijn ook yoga retreats mogelijk. Ontsluit je een paar dagen van de werkelijkheid en kom helemaal tot jezelf.

jsut relax beach

Tot slot, als je wat meer tijd hebt, bieden de ongerepte tropische eilanden in het zuiden je de perfecte locatie om volledig te ontspannen. Witte zandstranden, warm turquoise water en talrijke heerlijke restaurants wachten op je. Bovendien is er een breed scala aan geweldige accommodatie beschikbaar voor alle voorkeuren en budgetten.

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een voorbeeld reis in het thema: "Heerlijk ontspannen" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "Heerlijk ontspannen" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

 

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions