Jeep avontuur

jeep adventure cardamom mountains

Laat het avontuur beginnen!

Naar onze mening, is er geen betere manier om het platteland te bezoeken dan per jeep. Onze vintage, open top jeeps zijn een terugblik op de Vietnam oorlog. Het geeft je een uniek 360-graden uitzicht over het platteland terwijl de wind door je haren strijkt. Een optimale manier om de bezienswaardigheden, geuren en het gevoel van Cambodja te ervaren. Deze jeeps zijn gebouwd om lang mee te gaan, om in alle gebieden en op alle wegen te kunnen rijden. Ze kunnen je dus ver van de traditionele toeristische routes brengen over onverharde wegen waar geen bus of tuk-tuk kan komen.

Trans Alps Adventure
jeep adventure Kampot

Wij hebben een brede selectie van dagtours per jeep met chauffeur. Leun achterover en genietvan het landschap terwijl onze geweldige gidsen je alles vertellen over de bezienswaardigheden. Een van onze meest populaire jeep tours is een dagtrip naar het spectaculaire Phnom Koulen National Park. Deze heilige berg met zijn prachtige landschappen, spectaculaire watervallen, de beroemde uitgehouwen rivier van Kbal Spean, en de grootste liggende Boeddha in Cambodja. Ook uitstapjes naar de meer afgelegen tempels zoals Koh Ker en Preah Vihear zijn mogelijk. Je ziet hier spectaculaire ruïnes zonder de drukte zoals bij het Angkorcomplex. Per jeep is zonder twijfel de beste manier om Cambodja te verkennen. Gebruikmakend van de minder gebaande paden waardoor je dichter bij het land en zijn bevolking komt.

jeep adventure Phnom Koulen

Voor de meer avontuurlijke chauffeurs kunnen we een trip naar het mystieke Cardamomgebergte regelen. Het is onwaarschijnlijk dat je veel andere toeristen tegenkomt als je dit spectaculaire deel van het land doorkruist. De regels van Siem Reap staan niet toe dat toeristen de jeep besturen, maar voor onze meerdaagse tours kunnen we dat wel regelen Een ervaring die we ten zeerste aanbevelen! Voor de ultieme self-drive jeep tour starten we een 14-daagse tour vanuit Siem Reap naar de vlaktes in het zuidwesten van Cambodja of naar het wilde en bergachtige noordoosten. Deze twee contrasterende, maar even spectaculaire reizen zijn perfect voor onze ruige jeeps. Wij bieden een back-up auto met een monteur op al onze self-drive tours zodat eventuele problemen snel ter plaatse verholpen kunnen worden.

Voor de meer traditionele excursie zoals de fantastische Angkor tempels voegt de jeep iets extra’s toe. We hebben speciale onverharde wegen ontdekt zodat je de tempels niet via de hoofdwegen benaderd. Zo voel je je, zelfs op zo'n populaire plek als deze, een echte ontdekkingsreiziger.  Reizen door Cambodja is zonder twijfel een fantastische ervaring maar de jeep maakt van deze ervaring een ware belevenis!

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een voorbeeld reis in het thema: "Jeep Avontuur" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "Jeep Avontuur" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions