Genieten met het hele gezin

Happy family time ricefielfs

Genieten met het hele gezin:

Cambodja is zeker een goede bestemming voor het hele gezin. Het land biedt een schat aan kindvriendelijke activiteiten om jullie reis echt onvergetelijk te maken. Zo is een bezoek van een halve dag aan de tempels veel minder inspannend voor kinderen en biedt een familiefietstocht een uniek uitzicht op de tempels. Deze kan in jullie eigen tempo worden afgelegd maar ook de traditionele tuk tuk is een leuke optie die veel gezinnen aanspreekt.

Combineer het met de Angkor Zipline waarbij jullie als aapjes van boom naar boom slingeren wat een spannende en afwisselende ervaring is op dit indrukwekkende tempelcomplex.

Happy family time jeep tour

Voor jongere kinderen (en zelfs volwassenen!) is er de wonderbaarlijke Angkor Putt minigolf. Deze unieke 14-holes baan ligt net buiten Siem Reap op het platteland. De baan is met liefde aangelegd door een lokale bewoner met miniatuur tempels op elke hole. We brengen jullie er in een oldtimer jeep naar toe waardoor jullie het platteland in geuren en kleuren beleven.

Het is ook mogelijk om een van de vele prachtige NGO's hier te bezoeken waar het hele gezin samen manieren kan leren om onze planeet beter te maken (zie ook het onderwerp “Verantwoordelijkheidsgevoel.”) Een actief en leerzaam uitstapje maak je bij Kingdom Fight Gym waar jullie meer kunnen leren over traditionele Khmer vechtsporten en samen technieken kunnen oefenen. Een sportieve uitdaging voor ouder en kind!

Happy family time zipline angkor

Meer tijd doorbrengen met je gezin

En als de tijd het toelaat, voegen we bij Cambodia Travel Partner graag een paar rustdagen toe aan elk pakket zodat jullie lekker kunnen ontspannen. Dit kan aan het zwembad van het hotel of resort maar ook op een van de prachtige eilanden om te genieten van ongerepte witte zandstranden. Lekker op eigen tempo op verkenning gaan is natuurlijk ook een optie. Kortom, met een overvloed aan gezinsvriendelijke activiteiten zal het hele gezin een onvergetelijke tijd in Cambodja beleven.

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een voorbeeld reis in het thema: "Genieten met het hele gezin" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "Genieten het met hele gezin" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions