ga op avontuur

Going adventures zipline busra waterfall

Voor de avonturiers onder jullie biedt Cambodja een schat aan spectaculaire landschappen die erop wachten om verkend te worden. Zo worden gebieden als Ratanakiri, Mondulkiri en het prachtige Cardamomgebergte vaak vergeten door toeristen. Deze gebieden mag je echter niet missen! Ga op avontuur.

going adventures raften in Ratanakiri

Ga op avontuur!

Fantastische jungle- en bergtrektochten met meren, olifanten en inheemse stammen wachten op de meer onverschrokken reiziger. Met de mogelijkheden van mountainbiken, kajakken en zelfs het bouwen van je eigen bamboevlot om over de rivier te raften. Daarnaast kun je de schoonheid van Cambodja's natuur en nationale parken op verschillende, spannende manieren verkennen. In de Cardamom Mountains is het ook mogelijk om op patrouille te gaan met de lokale rangers. Je leert hoe zij onvermoeibaar werken om de lokale wilde dieren en natuur te beschermen.  

 

going adventures betreed treehouse

BUITENGEWONE ACCOMMODATIES

Bij zo'n gevarieerd en prachtig landschap hoort ook een aantal werkelijk unieke accommodaties, sommige alleen bereikbaar via de rivier. De parel in de kroon is bijvoorbeeld de prachtige, ultieme glamping-ervaring die wordt geboden in het Cardamom Tented Camp, een luxe verblijf midden in de natuur. Of wat dacht je van een accommodatie met je terras boven een waterval of per zipline naar je kamer?

Kortom, wat je avontuurlijke wensen ook mogen zijn, je zult zeker iets vinden om er een passende invulling aan te geven.

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een voorbeeld reis in het thema: "Ga op avontuur" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "Ga op avontuur" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions