Actief bezig zijn

Being active golf in siem reap

Deze paragraaf is gewijd aan: Actief bezig zijn:

Aan het zwembad liggen is zeker een heerlijke manier om te ontspannen. Maar voor degenen onder ons die actiever en avontuurlijker bezig willen zijn, heeft Cambodja absoluut veel te bieden.

Er is een groot aanbod van fietstochten naar het rustieke platteland, waarbij je tempels, lokale dorpjes, eilanden of de jungle kunt bezoeken. Waan je Tarzan als je van boom naar boom slingert in het Angkor complex met Angkor Ziplines. Een andere mooie zipline ervaring vind je bij de prachtige Bousra waterval in Mondulkiri. Een aanrader om te verblijven is het unieke, afgelegen BeTreed waar je bijdraagt aan de bescherming van de jungle tegen stropers. Overnacht in de 9 meter hoge boomhut waar je in de ochtend gewekt wordt door de vogels.

Trans Alps Adventure
Being active kingdom fight gym

Voor liefhebbers van rotsklimmen biedt Kampot een scala aan spannende mogelijkheden. Als je echter de voorkeur geeft aan vier wielen, kun je Kampot ook verkennen in een buggy, of een spannende quadbike-tour doen in Siem Reap en Phnom Penh.


Bij Kingdom Fight Gym in Siem Reap kun je een workshop Khmer Martial Arts volgen zodat je meer leert over deze eeuwenoude technieken. Of wat dacht je van kajakken op de Mekong rivier in Kratie of Stung Treng terwijl je misschien nog de bijzondere Irrawaddy dolfijnen spot.


Een hele andere kijk op Cambodja krijg je vanuit de lucht. Met een helikopter, microlight vliegtuigje of luchtballon heb je een geweldig uitzicht over de tempels en het platteland.

Being active kayak Mekong river

Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens je verblijf in Cambodja lekker actief bezig te zijn.

Op basis van je wensen en interesses maken we een eerste reisvoorstel wat altijd aangepast kan worden tot we samen met jou dé perfecte reis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je 2 voorbeeld reizen in het thema: "Actief bezig zijn" om alvast inspiratie op te doen. Ook deze reis is helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Naast het thema "Actief bezig zijn" vindt je op onze  site verschillende thema´s die met elkaar te combineren zijn of waar we elementen uit kunnen halen die je graag in jouw reis terug wilt zien.

 

 

 

Onze Partners

Onze Sociale Partners

Quick Links

Volg ons

Newsletter


Website Designed by Khmer Expert - IT Solutions